zondag 27 november 2011

Nieuw leven in B2B De Greb

Zoals u kunt zien aan de datum van het laatste bericht is het even heel stil geweest rondom B2B De Greb. Maar nu niet meer!!

Met hernieuwde energie en elan zijn we het nieuwe seizoen 2011-2012 gestart.
Afgelopen 6 oktober hebben we onze ledenvergadering gehouden en daar kwam het grote enthousiasme van de leden over deze vereniging naar voren en dat heeft het bestuur doen besluiten om verder te gaan.

Vervolgens is er veel gebeurd. En dit konden we presenteren op onze eerste Businessavond van het seizoen, afgelopen donderdag 24 november.
Onze voorzitter presenteerde daar de plannen van de samenwerking tussen B2B De Greb en de sponsorcommissie van s.v. Candia '66. Dit biedt veel perspectief voor de toekomst. Later die avond presenteerde Algemeen Directeur van FC Utrecht, Wilco van Schaik, een DOELtreffend verhaal.

Naast de presentatie van onze voorzitter Rob van Leersum over de toekomst van B2B De Greb mocht hij tevens twee nieuwe leden in het bestuur van B2B De Greb verwelkomen. Te weten; Roel ter Burg voor commerciële zaken en Joost Blaas die de link is tussen B2B De Greb en de sponsorcommissie van s.v. Candia '66.
Zij vervangen Jan Zwiers en Marijn van Dijkhuizen die hebben aangegeven hun commerciële functie niet langer in te willen vullen.

Het laatste positieve nieuws dat we konden melden, voordat een gezellige netwerkavond verder kon gaan, is dat we die avond DRIE! nieuwe leden mogen verwelkomen. Te weten; R2 Project uit Zetten, G&A Interieurbouw uit Rhenen en Hertog Trading uit Veenendaal. Lees meer over hen op deze site.

Welkom bij een hernieuwde B2B DE GREB!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten